ИЗРАДА ВЕБ САЈТОВА » Коме је потребан сајт

Коме је потребан сајт

Чланак написан 21.11.2009.    Број коментара 0 коментар/a     Број прегледа 11192 преглед/a Штампај чланак

Пошаљите свом пријатељу линк

Веб сајт (интернет страница или интернет презентација) је потребан фирмама и људима који желе да прошире и побољшају пословање, јер је данас све више људи који користе интернет. Људима је најлакше да на интернет претраживачу укуцају оно сто их интересује и да о томе одмах добију информације. Тако добијају информације о услугама, ценама и производима који се нуде, а притом немају потребу да позивају фирме или да чекају рекламе на тв-у, итд. Такође могу да се обавесте која им је фирма најближа, најјефтинија и која пружа најбоље услуге или производе. Потенцијалном клијенту данас је много лакше и једноставније да од куће или из канцеларије погледа шта му нуди неки произвођач и да притом уштеди своје време.

Ако имате фирму и желите да проширите пословање, онда је wеб сајт једини ефикасан начин да на тржиште пласирате своје услуге или производе. веб сајт у данашње време је други назив за визит картицу, чак и више од тога, јер је он доступан целе године, 7 дана у недељи, 24 сата дневно са комплетном понудом производа или услуга.

Ако имате wеб сајт, веома је битно да он буде оптимизован за претраживаче и да буде добро дизајниран . Добром оптимизацијом Ваш сајт ће се наћи у врху странице претраживача и самим тим се број посета повећава, а добрим дизајном тј. квалитетним приказом производа или услуга потенцијални клијент се одлучује баш за Вас. 


ПОДЕЛИТЕ СА ПРИЈАТЕЉИМА


Facebook Twitter Delicious Digg FriendFeed Google Bookmarks MySpace Reddit Sphere StumbleUpon Technorati Favorites Tumblr

ПОШАЉИТЕ КОМЕНТАР

Име:*
Ел. пошта:*
Коментар:*
Анти-спам:* Анти-спам