Izrada sajtova » Kome je potreban sajt

Kome je potreban sajt

Članak napisan 21.11.2009.    Broj komentara 0 komentar/a     Broj pregleda 14341 pregleda Štampaj članak

Pošaljite svom prijatelju link

Web sajt (internet stranica ili internet prezentacija) je potreban firmama i ljudima koji žele da prošire i poboljšaju poslovanje, jer je danas sve više ljudi koji koriste internet. Ljudima je najlakše da na internet pretraživaču ukucaju ono sto ih interesuje i da o tome odmah dobiju informacije. Tako dobijaju informacije o uslugama, cenama i proizvodima koji se nude, a pritom nemaju potrebu da pozivaju firme ili da čekaju reklame na tv-u, itd. Takođe mogu da se obaveste koja im je firma najbliža, najjeftinija i koja pruža najbolje usluge ili proizvode. Potencijalnom klijentu danas je mnogo lakše i jednostavnije da od kuće ili iz kancelarije pogleda šta mu nudi neki proizvođač i da pritom uštedi svoje vreme.


Ako imate firmu i želite da proširite poslovanje, onda je web sajt jedini efikasan način da na tržište plasirate svoje usluge ili proizvode. Web sajt u današnje vreme je drugi naziv za vizit karticu, čak i više od toga, jer je on dostupan cele godine, 7 dana u nedelji, 24 sata dnevno sa kompletnom ponudom proizvoda ili usluga.


Ako imate web sajt, veoma je bitno da on bude optimizovan za pretraživače i da bude dobro dizajniran. Dobrom optimizacijom Vaš sajt će se naći u vrhu stranice pretraživača i samim tim se broj poseta povećava, a dobrim dizajnom tj. kvalitetnim prikazom proizvoda ili usluga potencijalni klijent se odlučuje baš za Vas.


Podelite sa prijateljima


Facebook Twitter Delicious Digg FriendFeed Google Bookmarks MySpace Reddit Sphere StumbleUpon Technorati Favorites Tumblr

POŠALJITE KOMENTAR

Ime:*
E-mail:*
Komentar:*
Anti-spam:* Anti-spam
 

 
 
Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem